About Какво ще се случи ако имате миома

Wiki Article

Рискът от извънматочна бременност е по-висок след операция за лечение на запушване на тръбите. Вашият лекар трябва внимателно да ви наблюдава, ако забременеете и да бъде на разположение за спешни прегледи и съвети. Операцията не е подходяща за всички.

Пишете ни

ТЕЛЕЦ Успех в преговори Не можете повече да отлагате едно...

Какво представлява костенурката от земноводни или влечуги?

След достигане на менопауза и намаляване на нивата на женските полови хормони много често може да се наблюдава намаляване на миомните възли.

Световъртеж или замаяност-има ли смисъл да се притеснявам?!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Миомата е новообразувание, чиято локализация в маточната кухина е от изключително важно значение за определяне и на симптоматичните прояви.

Вдишването на миризма от сусам, смесен с мед намалява прекомерното овлажняване на очите. 

Точната причина все още не е изяснена, но според учените, калцият в млечните продукти, най-вероятно забавя клетъчния great sitefind more растеж.

Жените с блокирани фалопиеви тръби обикновено не изпитват някакви определени симптоми. Много често се смята,  че ако те имаш редовни менструални цикли, то всичко е наред, но това не винаги е вярно.

Защо трябва да поддържаме лимфната система в добро здраве? Застояла и get more info мудна лимфа - лечение.

Съдържание: Една книга за сексуалното здраве, простатата и половите органи, както и всички онези интимни въпроси, които мъжете се страхуват да зададат.

Ако сте с наднормено тегло, ако имате множество сраствания и белези между вашите тръби и яйчниците или ако сте били диагностицирани с хидросалпингс, хирургията може да не е добър вариант за вас.

Report this wiki page